Aktivitetsuka 2022


Basecamp Os vil også i år arrangere aktivitetsuke. I år blir aktivitetsuka i uke 30. Uken består av et variert program, med aktiviteter for alle. Meld dere på!

Dag 1 (mandag 25. juli):

Vi starter opp aktivitetsuka med multisportkonkurranse. Vi garanterer en artig dag for alle. Det vi allerede kan si er at den vil inneholde sykling og aktiviteter både i luft og til vanns. Her vil det komme mer informasjon når dagen nærmer seg, og vi anbefaler alle å sette av denne dagen. Påmeldinger ønskes allerede nå (mail til post@basecampos.no eller send melding til Basecamp Os på facebook).

Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/566648324840478/

Dag 2 (tirsdag 26. juli): 

Ved oppholdsvær legger vi opp til uteklatring. Mer informasjon kommer.
Vi stiller med utstyr.
Alt er gratis, det eneste kravet er at deltager/familien er medlem i BaseCamp Os. Se www.basecampos.no for mer informasjon og klatrefører.

Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/445573917096473/

Dag 3 (onsdag 27. juli):

I samarbeid med Urørt Ski og Sykkel på Alvdal arrangerer vi en stisykkeltur med tips og triks som passer både for de som har syklet en del sti og de som er helt ny til stisykling. Det blir fokus på noen enkle grep som gjør at man øker mestringsfølelsen på sykling og blir tryggere og raskere i alle typer terreng. Varighet 3 – 4 timer. Oppmøte Sølndalsveien 263, Alvdal.

Utover medlemskap i Basecamp Os (50 kr), så er deltagelsen kostnadsfri. Du kan enten stille med egen sykkel eller så kan man leie en fulldempet el-sykkel fra Urørt for 150kr. På grunn av begrenset antall el-sykler tilgjengelig og behov for å planlegge ut fra antall deltakere er det bindene påmelding innen fredag 20. juli. Påmelding via mail til post@basecampos.no, si også i frå i påmelding dersom du har behov for å leie el-sykkel


Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/496415912257663

Dag 4 og 5 (torsdag 28. juli og fredag 29. juli):

Basecamp Os gjenopptar suksessen fra tidligere år med å kjøre elvepadlingskurs. I tillegg til å være veldig billig (brorparten av utgiftene er finansiert av Basecamp Os), er det vel også av de helt beste, ettersom det er gjengen fra Kayak Voss som kommer og holder. Kurset vil gå over 2 dager, og du vil motta våttkort fra Norges Padleforbunds kursstige ved enden av kurset. Ingen forkunnskaper er nødvendig for å være med på dette kurset, og alt nødvendig utstyr er inkludert. Si ifra hvis du ønsker å bruke eget.

Årets instruktør er Dag Sandvik. Han er en av Norges råeste elvepadlere og en meget dyktig instruktør. Han drifter til daglig Kayak Voss.

Det vil bli omlag 12 plasser på kurset, og mye tyder på at disse også i år vil bli fylt kjapt opp. Vi kommer til å holde av 6 plasser til ungdom under 20 år hjemmeværende i Nord-Østerdalen, fram til 10. juli. Etter dette flyttes eventuelt de som står på venteliste inn på disse plassene. Det vil være en egenandel for å delta på dette kurset.

Medlemspris under 20 år: 300 kr
Medlemspris over 20 år: 600 kr
Ikke-medlem: 2500 kr
Pris medlemsskap BCO: 50 kr

Påmelding sendes til post@basecampos.no, og egenandel sendes på Vipps til BaseCamp Os. Hvis man står på venteliste trenger man ikke gjøre dette.
Merk med navn, etternavn, bosted og alder. Påmeldingen er bindende.

Nøyaktig hvor kurset vil foregå er enda usikkert. Dag 1 av kurset vil holdes på en svært rolig elv, så man får prøve båtene under veldig rolige forhold. Dag 2 av kurset vil vi søke å holde på et strekke som har noen utfordringer for nye padlere, men som samtidig er trygt og fint.

Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/1026811104701082


Generelt:

Vi gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme. Det kan være lurt å følge med på arrangementene på facebook for oppdatert informasjon, særlig når dagen nærmer seg. Noen av aktivitetene er væravhengig og vi har dessverre ingen garanti for bra vær, men vi krysser fingre og tær og satser på det beste.

Vi håper å se så mange som mulig i løpet av aktivitetsuken 2020.

Vel møtt!