Aktivitetsuka 2020


Basecamp Os vil også i år arrangere aktivitetsuke. I år blir aktivitetsuka i uke 30. Uken består av et variert program, med aktiviteter for alle. Meld dere på!

Dag 1 (mandag 20. juli):

Som tidligere år vil aktivitetsuka 2020 sparkes igang med en topptur. I år legges turen til toppen av Forollhogna.

Vi gjør som vanlig og møtes på Spar Os klokken 10.00 for samkjøring inn til Såttåhaugen. Planen er å benytte nyetablert parkeringsplass ved Åsvollen, for så å gå Pilegrimsleden innover til Forollhogna – på returen går vi “normalruta”. Parkeringa ligger ca. 1 km lengre sør for den vanlige parkeringsplassen – så turen blir litt lengre, men viktig at vi tar hensyn til andre inne i nasjonalparkområdet.

Gode tursko er viktig. Ta med mat og drikke etter eget behov. Turen er på ca. 15km tur/retur og passer for alle aldersgrupper.

NB! Turen vil kunne bli avlyst ved dårlig vær. Informasjon om eventuell avlysning vil skje senest 0900 denne dagen.

Følg med på Facebook:
https://www.facebook.com/events/3205087289531012/

Dag 2 (tirsdag 21. juli): 

Ved oppholdsvær legger vi opp til uteklatring. Klatringen blir på Storstenen i Hådalen på Røros der BCO i 2017 pusset frem splitter nye ruter og boltet toppanker.

Vi stiller med utstyr. Det er en fordel å ha prøvd klatring en gang tidligere inne før man prøver seg ute.

Alt er gratis, det eneste kravet er at deltager/familien er medlem i BaseCamp Os.

Klatrefører:
https://basecampos.no/dir/2018/07/20/klatring-pa-sabotorstenen-hadalen/

Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/1168813973465011/

Dag 3 (onsdag 22. juli):

Denne dagen arrangerer vi multisportkonkurranse. Vi garanterer en artig dag for alle. Dagen er fortsatt under planlegging og aktivitetsplanen vil bli offentliggjort når den er spikret. Det vi allerede kan si er at den vil inneholde sykling og aktiviteter både i luft og til vanns. Her vil det komme mer informasjon når dagen nærmer seg, og vi anbefaler alle å sette av denne dagen. Påmeldinger ønskes allerede nå (mail til post@basecampos.no eller send melding til Basecamp Os på facebook).

Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/274194390362830/

Dag 4 og 5 (torsdag 23. juli og fredag 24. juli):

Basecamp Os gjenopptar suksessen fra tidligere år med å kjøre elvepadlingskurs. I tillegg til å være veldig billig (brorparten av utgiftene er finansiert av Basecamp Os), er det vel også av de helt beste, ettersom det er gjengen fra Kayak Voss som kommer og holder. Kurset vil gå over 2 dager, og du vil motta våttkort fra Norges Padleforbunds kursstige ved enden av kurset. Ingen forkunnskaper er nødvendig for å være med på dette kurset, og alt nødvendig utstyr er inkludert. Si ifra hvis du ønsker å bruke eget.

Årets instruktør er Dag Sandvik. Han er en av Norges råeste elvepadlere og en meget dyktig instruktør. Han drifter til daglig Kayak Voss.

Det vil bli omlag 15 plasser på kurset, og mye tyder på at disse også i år vil bli fylt kjapt opp. Vi kommer til å holde av 6 plasser til ungdom under 20 år hjemmeværende i Nord-Østerdalen, fram til 10. juli. Etter dette flyttes eventuelt de som står på venteliste inn på disse plassene. Det vil være en egenandel for å delta på dette kurset.

Medlemspris under 20 år: 300 kr
Medlemspris over 20 år: 600 kr
Ikke-medlem: 2500 kr
Pris medlemsskap BCO: 50 kr

Påmelding sendes til post@basecampos.no, og egenandel sendes på Vipps til BaseCamp Os. Hvis man står på venteliste trenger man ikke gjøre dette.
Merk med navn, etternavn, bosted og alder. Påmeldingen er bindende.

Nøyaktig hvor kurset vil foregå er enda usikkert. Dag 1 av kurset vil holdes på en svært rolig elv, så man får prøve båtene under veldig rolige forhold. Dag 2 av kurset vil vi søke å holde på et strekke som har noen utfordringer for nye padlere, men som samtidig er trygt og fint.

Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/188995785748060/

Dag 6 og 7 (lørdag 25. juli og søndag 26. juli):

BaseCamp Os arrangerer for andre gang sikkerhetskurs for elvepadling i samarbeid med Kayak Voss. Dette er et svært interessant og bra kurs som alle som padler burde være med på. Ikke minst så er det veldig, veldig gøy!
Krav om våttkort (dere som tar grunnkurs elv i år kan også bli med). Alt nødvendig utstyr er inkludert. Si ifra hvis du ønsker å bruke eget. Aldersgrense 15 år.

Pris:
Medlemmer i BCO som har tatt grunnkurs i BCO: 400 kr
Medlemmer i BCO som har tatt grunnkurs andre steder: 800 kr
Ikke-medlemmer: 3000 kr
Pris medlemsskap BCO: 50 kr

Påmelding sendes til post@basecampos.no, og egenandel sendes på Vipps til BaseCamp Os. Hvis man står på venteliste trenger man ikke gjøre dette.
Merk med navn, etternavn, bosted og alder. Påmeldingen er bindende.

Innhold i kurset:
http://www.padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/elvepadling/sikkerhetskurs-elv/

Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/2983281528446524/

Generelt:

Vi gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme. Det kan være lurt å følge med på arrangementene på facebook for oppdatert informasjon, særlig når dagen nærmer seg. Noen av aktivitetene er væravhengig og vi har dessverre ingen garanti for bra vær, men vi krysser fingre og tær og satser på det beste.

Vi håper å se så mange som mulig i løpet av aktivitetsuken 2020.

Vel møtt!