Ny aktivitet onsdag 25.07


På grunn av avlyste aktiviteter som følger av det fine været og lite vann i elvene arrangerer vi en guidet stisykkeltur i Hummelfjell onsdag 25.07. Vi møtes på Spar Os kl 11:00. Sykkelturen går opp grusveien fra Halvmilenget og oppover mot toppen av Gråhøgda, før vi halvveis til topps skrår ned på en veldig fin sti ned mot alpinsenteret.

Foreløpig er det meldt en liten regnbyge med fare for tordenvær og 23 grader. Kan være lurt å ta med en tynn vanntett jakke. Det oppfordres også til å følge med på værmeldingen hvis dette snur.

Deltakerne må medbringe egen sykkel og hjelm. Sykkelen bør være egnet for kjøring i terreng. Fulldempet sykkel er en fordel nedover, men ikke et absolutt krav. Sørg for at bremser og gir er i orden og tåler en tur i terrenget.

Vi håper på å se en stor gjeng. Vel møtt!