Aktivitetsdag på Gåstjønnåshytta


Ørende liv på Gåstjønnåshytta

For tredje år på rad arrangerte BaseCamp Os aktivitetsdag på Gåstjønnåshytta. Opp mot 80 store og små var innom iløpet av dagen. Spesielt de små fikk brynet seg på rebusløp, humpe-dumpe-løype og skihopp. De litt større fikk innføring i gliding og smøring av ski fra Per Torgeir Oshaug. Mellom slaga var det mulighet for å ta seg en pust i bakken med en liten matbit inne på hytta eller rundt bålet. Styret i BaseCamp Os vil benytte anledningen til å takke Gåstjønnåshytta, i dag representert ved Beate og Lars Inge, for godt samarbeid og god hjelp før, under og etter dagen, Per Torgeir for smøreleksjon, samt Os Turforening for nykjørte løyper!

God stemning når sola tittet frem.

Samling i sittegruppa rundt bålet

Smørekurs

Godt driv ned humpe-dumpe løypa