Kitekurs for nybegynnere på Røros i februar


BaseCamp Os gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer nytt kitekurs for nybegynnere på Storwartz kitearena på Røros! I løpet av kurset vil deltakerne ha kjent kitens krefter og surfet over viddene omkring Storwartz leirskole et lite stykke nord for Røros sentrum. Kurset forbeholdes medlemmer av BaseCamp Os.

Nytt av året vil det bli arrangert to kurshelger; 10-12. og 17-19. Februar 2017. Kurset vil bestå av en teoretisk gjennomgang på fredagskvelden (ca 2-3 timer), deretter blir det kiting under kyndig veiledning både lørdag og søndag så lenge man måtte ønske. Lokasjon og tidspunkt for fredagskvelden blir annonsert på et senere tidspunkt. For deltakelse på kurset kreves det grunnleggende skiferdigheter, egne ski og hjelm.

Storwartz kitearena er kjent for sine flotte forhold.

 

Grunnet kostnadene forbundet med å holde et slikt kurs vil det tilkomme en egenandel pr deltaker på inntil 2500,-. Påmeldingsprosessen blir i år søknadsbasert, og ut ifra denne vil BaseCamp Os subsidiere inntil 1000,- av egenandelen til deltakere. Påmeldingsfrist er 27.januar.

Dersom DU vil være med så send en mail til osbasecamp@gmail.com med følgende info:

– Personalia (navn, alder, høyde og vekt)
– Nåværende bosted og tilhørighet til Fjellregionen
– Kortfattet om deg selv (interesser, yrke osv.)

Det er ingen nedre aldersgrense, men for deltakelse av barn under 14 år kreves foreldres/foresattes samtykke. Kursinstruktørene kommer fra Fluid i Oslo som har lang erfaring med kiting.
Dersom været ikke skulle tillate kiting de aktuelle dagene vil kurset forsøkes igjen påfølgende helg, evt. refunderes. Spørsmål

sendes til osbasecamp@gmail.com.

Vel møtt 🙂