Aktivitetsplan 1. halvår 2016


Tidsbestemte aktiviteter:

 

Mellom Martnan og Påske – Kitekurs

10991255_1442650999359516_8013402909619246377_n

Isklatring og skilek i Adamsfallet, Kjurrudalen

Dette er foreløpig på planleggingsstadiet og vi er avhengig av tilskudd for å få arrangert kurset. Det blir etter samme lest som med padlekurset i sommer; begrenset antall plasser, bindende påmelding og en egenandel langt under det man må ut med hos kommersielle aktører.
Gjerne ta kontakt hvis dette er noe DU kan tenke deg, så får vi lodda stemningen litt.  

21. mars – Skidag på Gåstjønnåshytta

Som i fjord blir det skidag på Gåstjønnåshytta for alle aldersgrupper. Det blir blant annet hopp i diverse størrelse, humpe-dumpe-løype (med litt mindre skiknekk potensiale enn i fjord), åpen hytte og bål. Den gode stemningen står i fokus.

Påska – Topptur

Det blir topptur til en lokal topp i påska, nøyaktig dato og topp kommer vi tilbake til. Det blir forhåpentligvis ikke samme tur som i fjor, vi skal prøve å finne en topp som gir mer skikjøring og skiglede.

2. april – Galdhøpiggrennet

Det tradisjonelle Galdhøpiggrennet arrangeres som vanlig første helga etter påske. Vi satser også i år på godt oppmøte fra BCO. Dette er ikke et arrangement av BCO i så måte, heller et forsøk på å legge til rette for at flest mulig av BCOs medlemmer deltar som deltakere eller heiagjeng. Vi anbefaler alle å stille opp her, uansett nivå er det en kjempeartig opplevelse.

Skredkurs

I likhet med kitekurset er også dette på planleggingsstadiet og vi vil også for dette kurset være avhengig av tilskudd. På grunn av dette har vi ikke fastsatt noe tidspunkt for kurset. Om for kitekurset vil det være begrenset antall plasser, bindende påmelding og en egenandel langt under det man må ut med hos kommersielle aktører.

Aktivitetsuka med generalforsamling

Det blir en uke spekket med aktiviteter og god stemning når vi gjentar fjordårets suksess. Det blir gjensyn med de fleste av aktivitetene fra i fjord, med noen nye overraskelser. I forbindelse med aktivitetsuka blir det generalforsamling med utnevnelse av foreningens første æresmedlem.

Forolhogna sommeren 2015

 Andre aktiviteter

I tillegg har vi en del aktiviteter som vi ser for oss å kunne arrangere på kort varsel avhengig av forhold og tilgjengelig personell.

  • Intro til isklatring
  • Uteklatring – Klatretur og buldring
  • Elvepadling

 

  • 11906786_1526623397628942_2538176706637142692_n

    Stisykling i Hummelfjellet